Onze merken

Dry Hire Europe faciliteert als holding drie dochters die ieder hun eigen markten bedienen:

  • Allrent ICT Solutions richt zich voornamelijk op de verhuur van ICT-oplossingen voor AV Verhuurders, eindgebruikers, organisatoren en een paar standbouwers.
  • Easy2Rent richt zich op de verhuur van AV- en IT-apparatuur aan voornamelijk grote organisaties, standbouwers, eindgebruikers en een paar AV-verhuurbedrijven.
  • Novid (sinds 2020 onderdeel van TRG) is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van audiovisuele hardware en is met name sterk in indoor en outdoor led-oplossingen.

Allrent ICT Solutions is toonaangevend in tijdelijke ICT-oplossingen voor grote en kleine ondernemingen, overheid en semioverheid. Wie snel behoefte heeft aan pc’s of laptops, complete netwerken, videowalls, printers of andere ICT-hardware, vindt in Allrent ICT Solutions een deskundige en betrouwbare partner. Allrent ICT Solutions levert niet alleen alle hardware uit voorraad, maar kan ook in korte tijd een complete ICT-omgeving organiseren, installeren, managen en supporten.

www.allrent.nl

Turnkey oplossingen

Voor tijdelijke ICT-wensen heeft Allrent ICT Solutions altijd een passende oplossing. Het maakt niet uit of de klant een paar uur behoefte heeft aan enkele laptops, of wekenlang een complex netwerk inclusief servers, routers en werkstations. De apparatuur wordt op locatie turnkey opgeleverd: uitgepakt, geïnstalleerd, getest en indien nodig verbonden met het netwerk of met het web. De gebruikers kunnen direct aan de slag.

Duurzame relatie

Bij Allrent ICT Solutions werkt een gedreven club mensen die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor het leveren van een topproduct. Met veel klanten is in de loop der jaren een duurzame relatie gegroeid. Vanuit die onvoorwaardelijke drive voor de klanten, collega’s en het bedrijf bouwt Allrent ICT Solutions continu aan een ijzersterke reputatie.

Historie

Allrent ICT Solutions start in 1986 met de verhuur van computerverhuur voor de zakelijke markt. In 1996 neemt Rob Weijnen het bedrijf over. In de jaren erna vergroot hij zorgvuldig de klantenkring en breidt het assortiment uit, onder meer met een brede keuze uit presentatiemiddelen en videowalls. Dankzij haar reputatie van uitstekende serviceverlening en garantie – onder het motto ‘Wij zorgen altijd voor een oplossing die werkt’ – heeft Allrent ICT Solutions zich stevig genesteld aan de top van de verhuurmarkt.

De naam zegt het al: de kracht van Easy2Rent zit in het gemak. Allereerst het gemak waarmee klanten online hun IT-en AV-hardware kunnen huren. Dan het gemak waarmee de slimme apparatuur te bedienen is. En zeker niet in de laatste plaats het gemak van deskundige Easy2Rent-technici die de apparatuur installeren en niet vertrekken voordat alles naar behoren werkt en blijft werken.

www.easy2rent.nl

www.easy2rent.be

Levering door heel Europa

Easy2Rent is de nummer één van Europa in de verhuur van IT- en AV-apparatuur. Het assortiment omvat onder meer beeldschermen, videowalls, laptops, Apple-apparatuur, printers, servers & storage en netwerkequipment van hoogwaardige A-merken. Deze worden geleverd door heel Europa. De klantenkring van Easy2Rent bestaat uit internationale organisaties, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven. Easy2Rent is als een van de weinige IT-verhuurbedrijven in Nederland en België partner van Microsoft en heeft alle licenties in huis om Microsoft-software te mogen installeren.

Historie

De geschiedenis van Easy2Rent begint in Groot-Brittannië, waar in de jaren vijftig een groothandel voor meetapparatuur onder de naam Livingston het levenslicht ziet. Livingston floreert en breidt in de decennia erna uit naar het vasteland van Europa. De Nederlandse vestiging van Livingston fuseert in 1996 met de Nederlandse vestiging van Hamilton Rentals, dat al een uitstekende staat van dienst heeft in de markt van IT-verhuur. De nieuwe onderneming gaat verder onder de naam Livingston en verschuift het werkveld gedeeltelijk naar AV- en IT-verhuur. Rob Weijnen neemt in 2011 Livingston over en werkt voortvarend aan verdere expansie in de Benelux. In 2016 krijgt Livingston een nieuwe naam: Easy2Rent IT & AV Rental Solutions.

Novid, gevestigd in het Belgische Waarloos, verhuurt audiovisueel materiaal voor evenementen zoals beurzen, festivals en presentaties. Novid voorziet niet alleen in de apparatuur maar staat ook klaar met creatief en technisch advies en persoonlijke service. Zo creëert het samen met de klant de beste, meest authentieke totaalervaring voor bezoekers en gebruikers. Novid is bij uitstek in staat complexe projecten voor haar klanten te realiseren.

www.novid.be

De kracht van bewegende beelden

Het AV-materiaal van Novid staat op bijna alle belangrijke vakbeurzen in de Benelux. Want als geen ander kent Novid de kracht van bewegende beelden om voorbijgangers aan te spreken. Schermen en videowalls zijn ideaal om mensen te informeren en te inspireren. De professionals van Novid hebben passie voor het audiovisuele vak en de constant evoluerende technologie. Novid loopt voorop bij de toepassing van geavanceerde led-oplossingen voor indoor en outdoor, met als pronkstuk een 9 x 5 meter led-scherm dat is gemonteerd op een vrachtwagen, geschikt voor grote evenementen met duizenden toeschouwers.

Samen met de klant

Novid biedt betrouwbare oplossingen die gebaseerd zijn op meer dan 15 jaar ervaring in de audiovisuele sector. Het kent de grillige deadlines in de evenementensector, weet hoeveel mensen en partijen er betrokken kunnen zijn en begrijpt de complexiteit van de projecten. Novid is meer dan een leverancier van apparatuur. Het wil een partner zijn met maximale focus op de doelstellingen van de klant. Co-creatief werken en vanuit engagement komen tot echte, kwalitatieve oplossingen, dat is het doel.