Onze merken

Dry Hire Europe faciliteert als holding haar dochterondernemingen die ieder hun eigen markten bedienen.

Onze ondernemingen leveren onder andere:

Turnkey oplossingen

Voor tijdelijke ICT-wensen hebben we altijd een passende oplossing. Het maakt niet uit of de klant een paar uur behoefte heeft aan enkele laptops, of wekenlang een complex netwerk inclusief servers, routers en werkstations. De apparatuur wordt op locatie turnkey opgeleverd: uitgepakt, geïnstalleerd, getest en indien nodig verbonden met het netwerk of met het web. De gebruikers kunnen direct aan de slag.

 

Duurzame relatie

Bij ons werkt een gedreven club mensen die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor het leveren van een top product. Met veel klanten is in de loop der jaren een duurzame relatie ontstaan. Vanuit die onvoorwaardelijke drive voor de klanten, collega’s en het bedrijf bouwen wij continu aan een ijzersterke reputatie.

 

Gemak voor klanten staat voorop

Levering door heel Europa

Allereerst het gemak waarmee klanten online hun IT-en AV-hardware kunnen huren. Dan het gemak waarmee de apparatuur te bedienen is. En zeker niet in de laatste plaats het gemak van deskundige technici die de apparatuur installeren en niet vertrekken voordat alles naar behoren werkt en blijft werken. Veel klanten maken het zich gemakkelijk en gebruiken onze onsite support mogelijkheden.

We zijn de nummer één van Europa in de verhuur van IT- en AV-apparatuur. Het assortiment omvat onder meer beeldschermen, videowalls, LED walls, laptops, Apple-apparatuur, printers, servers & storage en netwerkequipment van hoogwaardige A-merken. Deze worden geleverd door heel Europa. De klantenkring van bestaat uit internationale organisaties, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven. We zijn als een van de weinige IT-verhuurbedrijven in Nederland en België partner van Microsoft en hebben alle licenties in huis om Microsoft-software te mogen installeren. 

Projecten complexiteit en maatwerk

Binnen de groep hebben we expertise ten aanzien van complexe maatwerk projecten. We  voorzien niet alleen in de apparatuur, maar staat ook klaar met creatief en technisch advies en persoonlijke service. Zo creëren we samen met de klant de beste, meest authentieke totaalervaring voor bezoekers en gebruikers. Voor ieder idee een budget en voor ieder idee een oplossing! Wij zijn bij uitstek in staat complexe projecten voor onze klanten te realiseren.

De kracht van bewegende beelden

Het AV-materiaal staat op bijna alle belangrijke vakbeurzen in de Europa. Want als geen ander kennen we  de kracht van bewegende beelden om voorbijgangers aan te spreken. Schermen en videowalls zijn ideaal om mensen te informeren en te inspireren. Onze  professionals hebben passie voor het audiovisuele vak en de constant evoluerende technologie. We lopen voorop bij de toepassing van geavanceerde indoor en outdoor led-oplossingen, met als pronkstuk een 9 x 5 meter led-scherm dat is gemonteerd op een vrachtwagen, geschikt voor grote evenementen met duizenden toeschouwers.