Klantgericht met passie

The Rental Group is een missiegedreven organisatie met als belangrijkste doelstelling: 100% tevreden klanten. 

Wij onderscheiden ons door onze gepassioneerde medewerkers en onze excellente service. Daarin staan snelheid, maatwerk, zekerheid en know-how centraal. Bij elk contact ervaren onze klanten topservice en een positieve beleving. 

Onze missie

“Wij stellen onze klanten in staat om het beste uit zichzelf te halen tijdens hun presentaties, beurzen, events en op kantoor, door ze te laten beschikken over hoogwaardige, tijdig geleverde en gegarandeerd feilloos werkende en IT- en AV-oplossingen.”

Trots op onze medewerkers

Wij geloven met heel ons hart in de kracht van onze medewerkers. Onze engineers zijn energieke, gepassioneerde professionals die beschikken over een schat aan IT- en AV-kennis. Ze gaan altijd voor het maximaal haalbare serviceniveau en maken onze klanten blij.

Trots op onze klanten

The Rental Group heeft vestigingen in Nederland en België. Onze diensten en apparatuur leveren wij door heel Europa; wij zijn waar onze klanten zijn. Onze klanten zijn onder meer evenementenbureaus, beurzen, overheden, AV-verhuurbedrijven en grote en middelgrote ondernemingen.
We zijn trots dat we veel gerenommeerde organisaties tot onze klantenkring mogen rekenen, onder andere KNVB, UEFA, Eurovisie Songfestival, IBC, veel grote organisatoren en AV ondernemingen.

The Rental Group is tevens preferred supplier van enkele venues zoals Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht.

Historische tijdlijn

Onze ambitie: beheerste groei

The Rental Group streeft een gezonde expansie na, gericht op de lange termijn. Er is in Nederland en daarbuiten een groeiende behoefte aan flexibele AV- en IT-oplossingen. Wij willen inspelen op de stijgende vraag door enerzijds ons marktaandeel te versterken in Nederland, België en Duitsland, en anderzijds nieuwe markten aan te boren in andere Europese landen.

Capital-A

Om onze groeiwensen te verwezenlijken zijn we in 2019 een samenwerking aangegaan met investeringsmaatschappij Capital-A. Na jaren van solide zelfstandige groei was het moment gekomen voor verdere professionalisering en nieuwe strategische stappen in Nederland en daarbuiten. Samen met onze groeipartner kunnen we onze organisatie sneller uitbouwen om ook internationaal een leidende positie te verwerven. We hebben vertrouwen in de toekomst.

www.capitalapartners.nl